Фокусирайте се върху невероятното тяло, което имате сега, отпразнувайте всичко,

...
 
Фокусирайте се върху невероятното тяло, което имате сега, отпразнувайте всичко,
Коментари Харесай

Обуй проклетите шорти!

 

Фокусирайте се върху невероятното тяло, което имате в този момент, отпразнувайте всичко, което е в положение да направи в този момент, и оценете всичко, което ви разрешава да изпитате, в този момент! Няколко съвета от лайфкоуча Джорджина Кокс

 

„ Моля, разберете, че не е нужно да чакате, до момента в който тялото ви стартира да наподобява по избран метод, с цел да облечете нещо, заслужавате го СЕГА! “ – това поучава всички дами треньорът по личностно развиване Джорджина Кокс. Ето какво споделя тя:

Прекарах по-голямата част от тийнейджърските си години и много от живота си на възрастен човек, ограничавайки се в избора на това, което ще облека.

„ Когато отслабна, ще го нося ”

„ Щом ръцете ми отслабнат, ще го нося ”

„ Когато се отърва от целулита си, ще го нося ”

„ Когато краката ми са по-оформени, ще нося това ”

За мен това продължи години наред. Искрено си мислех, че мога да нося избрани неща единствено когато тялото ми изглеждаше като този „ съвършен “ облик в главата ми. Дори откакто отслабнах със 70 кг, към момента не усещах, че мога да нося някои неща.

Отне ми време да осъзная, че единственото, което диктува това, което ми е „ разрешено “ да нося, е увереността в себе си, която ми липсваше. Ето това трябваше да се промени, а не тялото ми.

Започнах да желая освен да съм убеден в себе си, за себе си, само че и за невероятните дами, които познавах. За моите другари, фамилията ми и по-специално, за дребната ми сестра!

Сега знам, че постоянно ще имам малко по-едри бедра, постоянно ще имам стрии и постоянно ще имам целулит само че ще продължа да нося това, което ме кара да се усещам добре!

Заслужавам да нося облеклата, които желая, както и вие!

Носете всичко, което ви кара да се чувствате добре, без значение дали към момента се чувствате „ задоволително положителни “, тъй като ВИНАГИ сте били задоволително положителни.

Носете всичко, което ви кара да се чувствате уверени, без значение от размера, тъй като тялото ви не се дефинира с число, нито вашата убеденост.

Носете всичко, в което се чувствате удобно, без значение в какво е облечен някой различен, тъй като обличате тялото си за вас!

Обуйте тези къси панталони, този секси топ, тази женствена рокля и си напомнете толкоз пъти, колкото ви е належащо, за това лято НЯМА размер! “

Популярната в Инстаграм и Facebook дама дава още потребни препоръки за убеденост и самочувствие:

„ Спрете да сравнявате тялото си с това по какъв начин изглеждаше в учебно заведение!

Напълно нереалистично е да очаквате тялото ви да остане със същата височина, тегло и % телесни мазнини, както когато сте били ДЕТЕ.

Телата ни са проектирани да се трансформират и порастват, изключително в случай че сте жена!

Ние сме биологично основани с задачата да носим и раждаме деца. За да създадем това, има разнообразни неща, които ще се случат на телата ни.

Напълняването, телесните мазнини, увеличението на бедрата и бюста е естествена част от растежа на нашите тела, нормално започвайки от учебно заведение, като този напредък наподобява друг за всички!

Всеки има друга генетика, друг метаболизъм и друг живот, което значи, че тялото ви ще се развие напълно друго от това на някой различен, като всеки има собствен личен ритъм на напредък.

Животът се трансформира, за какво не и телата ни?

Вашето крепко и мощно тяло може да не наподобява на това, което сте имали в учебно заведение, само че това е вашият непрекъснато разрастващ се дом и единствената цел е да ви поддържа през вашия прелестен живот!

Вашето тяло ви разрешава да изпитате ВСИЧКО, което вършиме, като се занимавате с това по какъв начин е изглеждало тялото ви ПРЕДИ, не успявате да оцените изцяло всичко, което тялото ви прави ДНЕС.

Фокусирайте се върху невероятното тяло, което имате в този момент, отпразнувайте всичко, което е в положение да направи в този момент, и оценете всичко, което ви разрешава да изпитате, в този момент.

Затова – носете проклетите къси панталони! “

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР